jedrenje
O nama

 

ULTIMA NAUTICA d.o.o. je osnovana 2008.god. kao preduzeće specijalizovano za pružanje usluga iz oblasti nautičkog turizma. Ultima Nautica je jedino preduzeće - agencija koja se bavi yacht charterom u Srbiji:

ULTIMA NAUTICA d.o.o.
Palmotićeva 16a, Beograd 11000 
office@ultimanautica.rs
MB: 20425628 , PIB: 105626134
Licenca: OTP 77/2011 
Poslovnica:
Ustanička 125c, Beograd 11010
Tel. 011 3477960 Fax: 011 2894934

Partneri i ponuda:

Osnovni princip kojim se rukovodimo u našem radu je ujednačeni kvalitet usluga, zato sarađujemo sa kompanijama koje su vodeće u svojim oblastima. Na taj način naši korisnici mogu biti sigurni da će za svoj novac dobiti najviše što će ih opredeliti da nam i ubuduće poklone svoje poverenje.

  • Najveća ponuda jedrilica, motornih jahti, glisera... na jednom mestu od preko 13000 plovila..

  • Najpotpunija charter flota na Jadranu sa najširom ponudom kvalitetnih plovila, izuzetna ekipa savršeno obučenih skipera, garantuje sigurnu plovidbu.

  • Saradnja sa najvećim Grčkim kompanijama, omogućava nam da našim korisnicima ponudimo maksimalan broj mogućih opcija, termina, veliki broj brodova i baza, kao i podršku u svakom trenutku gde god da se nalaze sa svojim plovilom.

  • Nismo zaboravili ni ljubitelje Crnogorskog primorja, Mediterana i severnih mora, tako da sa nama možete zaploviti i jednim od najlepših akvatorijuma oko Sardinije ili fjordovima Norveške.

U našoj ponudi možete pronaći Motorne jahte Linssen iz baza u Istri, koje zaokružuju našu charter ponudu na Jadranu.

Organizacija Team building i Incentive (podsticajna) putovanja - Jedrenje je idealna aktivnost za razvijanje timskog duha, učvršćivanje poslovih kontakata...

TV PRODUKCIJA - ULTIMA CUP LIVE!

U cilju promocije jedrenje Ultima Nautica je proizvela serijal pod nazivom Ultima Cup LIVE! Ovaj serijal emitovan je u junu 2010, na RTV Studio B i imao je izuzetnu gledanost. Zahvaljujući uspehu prvog serijala drugi serijal emitovan je 2012. Uskoro novi serijali i nove teme...

ULTIMA NAUTICA d.o.o., Beograd 11000, Palmotićeva 16a, e-mail: office@ultimanautica.rs


You Tube Ultima Cup LIVE