Skola jedrenja

Škola jedrenja

 

Kako da zaplovite samostalno?
Da bi odgovorili na različite zahteve polaznika način obuke smo prilagodili vašim potrebama. U zavisnosti od vašeg nivoa znanja, predložićemo vam odgovarajući kurs kako bi se u najkraćem roku osposobili za samostalno upravljanje jedrilicom.
Plovidbenu dozvolu sa kojom možete ploviti na većini mora i iznajmiti jedrilicu, možete dobiti u Lučkoj kapetaniji Beograd, Karađorđeva 6, ili u nekoj od ispostava. Potrebno je da uplatite 4.200.-Din za polaganje i 1.070.-Din takse. Polaganje je petkom, a skripta i sve dodatne informacije možete dobiti kod nas. Dobro more!

Škola jedrenje na Savi
Skola jedrenja SavaZa 10 časova naučićete osnovne stvari o jedrenju i tehnike koje su zajedničke i za jedrenje na moru. S obzirom da se je škola na Savi, ne morate putovati daleko da bi se upoznali sa osnovama jedrenja. Obuka se vrši na jedrilicama Mikrotoner, koje imaju sva svojstva krstaša. Broj polaznika po času je maksimum 2 i instruktor

 

NASA Sailing Academy
Intenzivni kurs u trajanju od 3 dana na jedrilicama - krstašima iz baze u Portorožu (SLO). Jedrilica: X 35 One Design. Broj polaznika je ograničen na 4 - 5, tako da je pristup obuci individualan i akcenat je na one veštine koje su neophodne polazniku da bi se u što kraćem roku osposobio za samostalno upravljanje.Vrste kurseva:

  • Početni
  • Napredni

Škola jedrenja ULTRA
Sedmodnevni kursevi. Polaznici Osnovnog i Porodičnog kursa su smešteni u apartmanima. Baza škole je u Splitu (HR). Obuka se obavlja na jedrilicama Benetau First 35 i Beneteau J 24.

  • Osnovni
  • Napredni
  • Porodični
  • Navigacijski

Za sve dodatne informacije pozovite nas Tel. +381 63 326540